Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΠΑΟΚ / Διαψεύδει ο Μαραγκός

Διαψεύδει ο Μαραγκός

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ρε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Μαραγκός διέψευσε πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει επαφές προκειμένου να αναλάβει τη θέση του τιμ μάντατζερ του ΠΑΟΚ. .

Κάποιες φιλικές συζητήσεις με εξωδιοικητικούς του ΠΑΟΚ είχε ο Σπύρος Μαραγκός και τίποτα παραπάνω ή κάτι επίσημο, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis».

Έτσι ουσιαστικά διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για τη θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

Για το αν είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία φάση που δεν χρειάζεται να μπαίνουν καινούργια πράγματα και θέματα. Το να με παίρνουν φίλοι και να με ρωτούν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι που πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Είχαμε κάτι συζητήσεις με εξωδιοικητικούς και δεν υπάρχει κάτι επίσημο».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια φάση αναδιοργάνωσης, χρειάζεται ηρεμία, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και η κρίση αυτή μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον πίεση σε νεαρά παιδιά αλλά και σε μεγαλύτερους παίκτες. Υπάρχει πλάνο, ο ΠΑΟΚ είναι σε μια από τις καλύτερες καταστάσεις της ιστορίας του. Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια, με σωστό προγραμματισμό μπορεί να πετύχεις και στα υπόλοιπα».

Για το λόγο που δεν πάει καλά ο ΠΑΟΚ παρά τα χρήματα που έχει δαπανήσει ο Ιβάν Σαββίδη:

«Καμία φορά το ότι συζητιέται όλο αυτό το πράγμα με τα λεφτά ίσως φορτίζει το κλίμα παραπάνω από όσο πρέπει. Τα παιδιά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερά, είναι σε μια μεγάλη ομάδα και αυτό που έλειπε και το έζησα κι εγώ, ήταν το διοικητικό. Θεωρώ πως αν λυθεί αυτό θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το κυριότερο είναι ο προγραμματισμός και τα άτομα που θα πραγματοποιήσουν το πλάνο να ξέρουν τι θέλουν και πως θα το πετύχουν. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες που βλέπουν ότι έχουν έρθει μεγάλα ονόματα σε ποδοσφαιριστές και προπονητές, περιμένουν κάτι παραπάνω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*