Home / Μπάσκετ / Euroleague / Δεύτερη νίκη για τα Τρίκαλα

Δεύτερη νίκη για τα Τρίκαλα

Με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα τα «25α Μαυροσκούφεια», καθώς την τελευταία μέρα επιβλήθηκαν της Καβάλας με 80-75.

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα την παρουσία τους στα «25α Μαυροσκούφεια». Η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε 80-75 της Καβάλας, με αυτή να ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια. Κλειστό ήταν το ματς καθ’ όλη τη διάρκειά του, με το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη να φτάνει στη νίκη, χάρη στα κρίσιμα καλάθια που σημείωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιώργος Τσιάρας.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ρόμπινσον και Τσιάρας με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους νεοφώτιστους στη φετινή Α1 κορυφαίος ήταν ο Χρήστος Ταπούτος με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 26-31, 43-44, 67-64, 75-80

Καβάλα (Τζήμας): Γκόρντον 14 (3), Μέντλιν, Ταπούτος 20 (1), Κεμπ 16, Γκέλιος, Σίνης 2, Καλαϊτζίδης 2, Τόμας 7 (2), Βαν Ντερ Μαρς 14.

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Τσιλούλης 3 (1), Τσιάρας 14 (2), Σιόλογκας 4, Κόνγκερ 11, Κουκουλάς 5, Ντάουελ 9 (1), Σόκο 10, Ρόμπινσον 15 (2), Τιγκ 8, Βαρυτιμιάδης 1.

Μετά και το τελευταίο παιχνίδι των Τρικάλων στο τουρνουά, ο Κώστας Φλεβαράκης είπε: «Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση, ήταν το 4ο μας παιχνίδι μέσα σε πέντε μέρες σε συνδυασμό και με ταξίδια. Βγάζουμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμαστε, βλέπουμε ποιοι συνδυασμοί αποδίδουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση αλλά κυρίως εστιάζουμε στους τομείς που χρειαζόμαστε βελτίωση. Η δουλειά θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες ενώ έχουμε πλέον κοντά μας και τον Βίλιαμσον ο οποίος μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι με αυξημένες υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του θέλει σίγουρα ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά και προσαρμογής».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*