Home / Ποδόσφαιρο / Δεν συνεχίζει στη Γιουβέντους ο Μοράτα!

Δεν συνεχίζει στη Γιουβέντους ο Μοράτα!

Τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Μοράτα έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Μοράτα ως παίκτης της Γιουβέντους. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο 23χρονος επιθετικός έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Κύριος λόγος για την εξέλιξη αυτή είναι οι κακές σχέσεις που έχει με τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γιατί τον άφησε εκτός 11άδας σε σημαντικά παιχνίδια.

Αυτό το γεγονός έχει ενοχλήσει τον Μοράτα ο οποίος δεν επιθυμεί να συνεργαστεί και πάλι με τον Αλέγκρι.

Μεγάλο ενδιαφέρον –πλέον- έχει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Εδώ φαβορί φαίνεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» έχει το δικαίωμα να δώσει στην Γιουβέντους 30 εκατομμύρια ευρώ και να τον αποκτήσει. Πρόκειται για μια ειδική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο της μεταγραφής του στη Γιουβέντους την οποία πλέον τώρα μπορεί να την χρησιμοποιήσει και να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Μοράτα τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε στα γραφεία της Ρεάλ, κάτι που έχει φουντώσει τις φήμες για συνεργασία των δύο πλευρών.

Ωστόσο, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μοράτα να αποκτηθεί από τη Ρεάλ και στη συνέχεια να πουληθεί σε άλλη ομάδα με σαφώς περισσότερα χρήματα.

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*