Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Δεν πάει πουθενά ο Φορτούνης

Δεν πάει πουθενά ο Φορτούνης

Την απόφαση να παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2017 φέρεται να έχει λάβει ο Κώστας Φορτούνης, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να δεχθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο από τη διοίκηση του συλλόγου.
Τη φανέλα του Ολυμπιακού για ακόμη 1,5 χρόνο θα συνεχίζει να φοράει ο Κώστας Φορτούνης, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από τα Τρίκαλα κατάφερε με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, κυρίως στο Champions League, να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, καθώς αποτέλεσε τον ηγέτη των Πειραιωτών, με αποκορύφωμα την εμφάνιση στο σπουδαίο «διπλό» επί της Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κινηθεί ήδη για την ανανέωση με την παράλληλη αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του 23χρονου άσου, ο οποίος έχει λάβει την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Φορτούνης θέλει να ωριμάσει περισσότερο στο παιχνίδι του, καθώς η πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν έπαιξε με τον Λεβαδειακό και σήμερα με τα Χανιά, είναι η διαχείριση που κάνει ο Μάρκο Σίλβα εν όψει των αγώνων με την Άντερλεχτ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*