Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεμένα τα χέρια του Ουζουνίδη

Δεμένα τα χέρια του Ουζουνίδη

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό και οι ήδη λίγες επιλογές του περιορίζονται ακόμη περισσότερο.

Σεμπαστιάν Λέτο και Νίκλας Χουλτ αποχώρησαν από το χθεσινό ματς στην Κέρκυρα με μυϊκούς τραυματισμούς και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή τους μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν. Σε πρώτη φάση είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο (15:00).

Συν τοις άλλοις, ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα προσεχή τέσσερα ματς πρωταθλήματος (με Λεβαδειακό εντός, ΠΑΣ εκτός, Παναιτωλικό εντός και Αστέρα Τρίπολης εκτός) θα εκτίσει την τιμωρία του.

Την ίδια ώρα, Μολέντο και Μέστο παραμένουν στα πιτ και είναι άγνωστο αν θα επανέλθουν, οι Ιμπάρμπο και Ιβανόφ είναι φευγάτοι, ενώ αργεί ακόμη η επιστροφή των τριών του Κόπα Άφρικα (ο Γουακάσο ήδη προκρίθηκε στα προημιτελικά με την Γκάνα, καλές πιθανότητες έχει το Κονγκό του Εμποκού, ενώ λιγότερες το Μάλι του Κουλιμπαλί).

Το μόνο θετικό για τους «πράσινους» είναι πως ομαλοποιείται αρκετά το πρόγραμμά τους, καθώς έχουν ένα ματς αυτή την εβδομάδα και την επόμενη Τετάρτη τη μάλλον τυπική ρεβάνς των «16» Κυπέλλου με τον Κισσαμικό μετά το 3-0 της Λεωφόρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*