Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δέλλας: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας»

Δέλλας: «Κρατάω την αντίδραση της ομάδας»

Στο χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ όταν έμεινε πίσω στο σκορ –και της επέτρεψε τελικά να γυρίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα- στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι το πρώτο ζητούμενο απ’ το σημερινό ματς ήταν οι τρεις βαθμοί, ωστόσο σημείωσε ότι εκτός αυτών, κρατά και την αντίδραση της ομάδας του όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι θυμήθηκε την περσινή σεζόν (όταν πάλι η «Ένωση» αντιμετώπιζε κλειστές άμυνες), επανέλαβε ότι περισσότερη σημασία από τους παίκτες ατομικά, έχει να διατηρείται σωστή η εικόνα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Το ζητούμενο για μας ήταν οι τρεις βαθμοί μετά τη διακοπή. Δεν ήρθε εύκολα η νίκη γιατί μας δυσκόλεψε το γκολ που πέτυχε νωρίς ο αντίπαλος. Πέρα από τους βαθμούς όμως, θα κρατήσω και την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ. Δεν πανικοβλήθηκε, έψαξε ορθολογικά την ισοφάριση και τη βρήκε, έστω και με το πέναλτι».

Για την οπισθοχώρηση στο β’ μέρος: «Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα δώσαμε κάποιες φάσεις στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να ρισκάρουμε. Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος και η ομάδα μου θύμισε την περσινή χρονιά που προσπαθούσαμε να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κρατάω την αντίδραση της ομάδας και ότι γύρισε το ματς».

Για το λόγο της μικρής καθίζησης: «Ο αντίπαλος στο β’ άλλαξε σύστημα κι έπαιξε πιο επιθετικά. Εκεί κάπου οι παίκτες μου χάθηκαν, αλλά γρήγορα επανήλθαν και αυτό είναι το σημαντικό. Ότι κάθε αλλαγή μέσα στο παιχνίδι την καταλαβαίνουν και αντιδρούν σωστά. Θέλω να προσπαθούμε με την μπάλα κάτω και όχι ανορθόδοξα. Κάναμε φάσεις και νομίζω ότι και τα γκολ θα έρθουν».

Για τον Μάνταλο: «Ο Πέτρος θέλει ακόμα χρόνο. Δεν πρέπει να βιαστούμε, μέρα με τη μέρα θα επανέρχεται. Γι’ αυτό κάνουμε εξάλλου κι ένα φιλικό την Τρίτη, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι επανέρχονται από τραυματισμούς. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος ότι έχω να κάνω με πολλούς καλούς παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι να ξέρει ο καθένας τι κάνει στο γήπεδο και η ομάδα να έχει πάντα την ίδια εικόνα».

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*