Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Γιάννης Μανιάτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του,

Γιάννης Μανιάτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του,

Στο κανονικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού συμμετείχε ο Γιάννης Μανιάτης, με τον Μάρκο Σίλβα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ξεκίνησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά ο Γιάννης Μανιάτης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ για δεύτερη φορά συμμετείχαν χωρίς προβλήματα οι Λεάντρο Σαλίνο, Άλαν Πουλίδο και Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ.

Στα της προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, με μεγάλη ένταση, ασκήσεις τακτικής (αμυντική και επιθετική συμπεριφορά σε κανονική ροή αγώνα και όχι στημένες φάσεις), καθώς και «διπλό», με τρία τέρματα.

Στόχος η άμεση προσαρμογή της άμυνας στην εστία που «κινδύνευε» από την επίθεση, αλλά και η γρήγορη και σωστή μεταφορά του παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους.

Επόμενη προπόνηση για τους νταμπλούχους Ελλάδας την Τετάρτη το πρωί στις 9:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*