Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Βόμβα: Υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Βόμβα: Υπογράφει στη Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Το έγκυρο SkySports μετέδωσε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποτελέσει οριστικά την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ζοσέ Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!

Ταράζει τα νερά η μεταγραφή που βρισκόταν στα… σκαριά εδώ και καιρό, μα πλέον φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά!

Το έγκυρο SkySports μετέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναμένεται να υπογράψει οριστικά συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η χρονική του διάρκεια εκτιμάται πως θα είναι για ένα χρόνο (δίχως να είναι σαφές αν θα υπάρχει οψιόν).

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Σουηδός φορ πήρε την απόφασή του να συνεχίσει στους κόκκινους διαβόλους. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε ο Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο ο 34χρονος αστέρας τρέφει μεγάλη εκτίμηση και πλέκει το εγκώμιό του όπου βρεθεί κι όπου σταθεί.

Λέγεται, μάλιστα, πως οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις αναμένεται να «πέσουν» πριν την έναρξη του Euro 2016 και ουσιαστικά ο Ιμπραΐμοβιτς να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Special One στον αγγλικό σύλλογο.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες (που για την ώρα πάντως δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης), η Γιουνάιτεντ θα γίνει η όγδοη ομάδα στην καριέρα του Ζλάταν, μετά από Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*