Home / Άλλα Σπόρ / «Βόμβα» από τον Ολυμπιακό με την απόκτηση του Αγκάμεζ

«Βόμβα» από τον Ολυμπιακό με την απόκτηση του Αγκάμεζ

«Δώρο» Μαρινάκη

Αθήνα
Με μεταγραφική «βόμβα» απάντησε ο Ολυμπιακός στον ΠΑΟΚ και την απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ, καθώς η πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη του 31χρονου (15/7/1985, 2,07) Κολομβιανού διεθνή διαγώνιου, στην προσπάθεια επανάκτησης των πρωτείων στον ελληνικό χώρο.

Ο Αγκάμεζ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2005-2010, ενώ κατά το παρελθόν έπαιξε για το Παγκράτι (2004-2005) και για τον Ιωνικό Νικαίας (2004-2005). Τελευταία ομάδα του ήταν η Γαλατασαράι, ενώ μετά τους «πράσινους» έπαιξε στην τουρκική Αρκάς την περίοδο 2010-2013.

Η σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι «δώρο» προς τον Ερασιτέχνη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος θα καλύψει το συμβόλαιό του. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez».

Ανανέωσε με Σουλτανόπουλο

Μετά τους Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαο Κοκκινάκη, Κόνραντ Γκούζντα, ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του για άλλο ένα έτος και με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός βρέθηκε την Πέμπτη (12/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο διεθνής κεντρικός σχολίασε πως «στόχος της ομάδας αλλά και προσωπικός μου είναι να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε πέρσι, κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως με τις κινήσεις που γίνονται και που θα γίνουν από την ομάδα ότι θα κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*