Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βλέπει και Βιγιάλμπα από Αργεντινή η ΑΕΚ

Βλέπει και Βιγιάλμπα από Αργεντινή η ΑΕΚ

Ο Έκτορ Βιγιάλμπα είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ, ωστόσο μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (VIDEO).

Εκτός από την πορτογαλική αγορά, οι “κιτρινόμαυροι” θα τσεκάρουν και την αργεντίνικη, με τον Ντε Μπαρτόλο μάλιστα να ταξιδεύει εκεί, έτσι ώστε να μπορεί να έχει άμεση επαφή με τους υποψήφιους στόχους.

Μία από τις περιπτώσεις που αρέσει στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την “Ώρα”, είναι αυτή του Έκτορ Βιγιάλμπα, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και έχει τραβήξει τα βλέμματα των υπεύθυνων του “Δικεφάλου”.

Ο Βιγιάλμπα έχει συνολικά 85 συμμετοχές με τη Σαν Λορέντζο, μετρώντας 15 γκολ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόλις 2 φορές σε 8 αγωνιστικές. Στο περυσινό πρωτάθλημα ο Αργεντινός άσος είχε 27 ματς και 6 γκολ, ενώ το 2014 κατέκτησε το Copa Libertadores, αγωνιζόμενος και στους δύο τελικούς κόντρα στη Νασιονάλ Ασουνθιόν.

Στο παρελθόν ο νεαρός έχει απασχολήσει ευρωπαϊκές ομάδας, όπως  η Ρόμα, η Βαλένθια, αλλά και η Ντνίπρο, ενώ κοστολογείται περίπου στα 5 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιο του να λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι από τη Σαν Λορένσο θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι.

Πηγή: aek1924.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*