Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Βενγκέρ: “Όταν πέφτουν πάντα φωνάζουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα”

Βενγκέρ: “Όταν πέφτουν πάντα φωνάζουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα”

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 από τη Μπαρτσελόνα στο “Emirates”, ο Αρσέν Βενγκέρ ομολόγησε πως η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη από την Άρσεναλ και τόνισε την απογοήτευσή του από τον τρόπο που επήλθε η ήττα.

Συγκεκριμένα είπε: “Είναι λογικό να είμαι απογοητευμένος. Προσπαθήσαμε πολύ και χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ απογοητευτικό να δεχόμαστε ένα γκολ όπως το πρώτο, είμαστε “ένοχοι” και δεν υπάρχουν δικαιολογίες”.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του, παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ: “Είναι καλύτεροι από εμάς, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά θα μπορούσαμε να μην ηττηθούμε αν καταφέρναμε να μη δεχτούμε γκολ”, ενώ προσέθεσε: “Δεν ήμασταν υπομονετικοί στην ανάπτυξη, χάναμε εύκολα τη μπάλα και είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα”.

Για τους παίκτες της Μπαρτσελόνα δήλωσε: “Είναι περίεργοι. Όταν πέφτουν πάντα φωνάζουν, ποτέ δεν πέφτουν σιωπηρά. Όλοι τους και κάθε φορά αυτό επηρέαζε τον διαιτητή. Απλά πρόσεξα ότι είναι λες και προκαλούν την αντίδραση του διαιτητή”.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*