Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Βενγκέρ: «Έχουμε στο μυαλό μας όλα τα σενάρια ανοιχτά»

Βενγκέρ: «Έχουμε στο μυαλό μας όλα τα σενάρια ανοιχτά»

Aθήνα
Ανοιχτό μυαλό με στόχο τη νίκη-πρόκριση στους «16» του Champions League είναι το ζητούμενο για τον Αρσεν Βενγκέρ, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όλα τα σενάρια ανοιχτά. Θα πρέπει να έχουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Διακυβεύεται η πρόκριση» τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, ενώ, όσον αφορά στον προγραμματισμό της ομάδας, αν τελικά συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της στο Europa League, είπε:

«Μακρινό τα σενάριο αυτό. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε. Αν δεν τα καταφέρεις θα ξανασηκωθείς, αλλά είμαστε εδώ σήμερα και αύριο για να προκριθούμε. Πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε. Για να το καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με τον ρόλο του Φλαμινί στο κέντρο είπε πως «τόσο ο Φλαμινί όσο κι ο Ράμσεϊ θα έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς αύριο», ενώ σχετικά με τον Ολυμπιακό, αλλά και το κλίμα που θα βρει η ομάδα του στην αυριανό αναμέτρηση είπε πως «συμφωνώ, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κίνητρο, αλλά μπορεί και να χάσουν ό,τι έχουν κερδίσει μέχρι τώρα… Εμείς πρέπει να στηριχθούμε στην ποιότητα που διαθέτουμε.

Στα προηγούμενα ματς ήμασταν αδιάφοροι, τώρα είναι διαφορετικά. Πιστεύω ότι αύριο μπορούμε να είμαστε επικίνδυνοι. Στο παρελθόν είχαμε 70% κατοχή, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, κάτι που πιστεύω ότι πρέπει ν’ αλλάξει. Πιστεύω ότι αυτό θα το καταφέρουμε και θα κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός είναι μια συμπαγής ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Φλαμινί είπε: «Είναι μια πρόκληση κι ένα τεστ για να δούμε αν έχουμε την ποιότητα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Το γεγονός ότι έχουμε παραστάσεις θα μας βoηθήσει. Ελπίζω να βοηθήσω και την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να πάρουμε την πρόκριση. Τo πιστεύουμε όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό ότι θα τα καταφέρoυμε».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*