Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βασικός Μπερμπάτοφ με Ντόρτμουντ, ο στόχος

Βασικός Μπερμπάτοφ με Ντόρτμουντ, ο στόχος

Το πλάνο του Ιγκορ Τούντορ για να αποκτήσει χημεία με τους συμπαίκτες του ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Τα σχέδια του Κροάτη προπονητή του ΠΑΟΚ για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σε διπλό ταμπλό δουλεύει ο Ιγκορ Τούντορ τις τελευταίες μέρες. Ο Κροάτης τεχνικός προσπαθεί και να “δέσει” τον Μπερμπάτοφ με το υπόλοιπο σύνολο, αλλά και να καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη (23/9, 20.30). Οσον αφορά το δεύτερο μέτωπο, όπως φαίνεται, ο Τούντορ θα ακολουθήσει την πεπατημένη, δηλαδή το σχήμα που προτίμησε και κόντρα στην Γκαμπάλα, με μοναδική αλλαγή την είσοδο του Εργκους Κάτσε στην ενδεκάδα.

Ο Ολσεν, λοιπόν, θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, οι Τζαβέλλας, Βίτορ και Κόστα θα αποτελέσουν την τριάδα της άμυνας, οι Ροντρίγκες (αριστερά) και Κίτσιου (δεξιά) θα καλύψουν τα άκρα και οι Τζιόλης, Κάτσε και Πέλκας θα πάιξουν στα χαφ. Δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Μακ και Αθανασιάδης.

Ο Κροάτης προπονητής διαπίστωσε στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει ακόμα “γνωριστεί” όσο χρειάζεται με τους συμπαίκτες του στην μεσαία και επιθετική γραμμή, για να αποδώσει τα μέγιστα. Γι’ αυτό και έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πλάνο, ώστε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με βάση, λοιπόν, τον προγραμματισμό που κάνει, το πιθανότερο είναι ο Βούλγαρος άσος να είναι στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ την 1η Οκτωβρίου.

 

πηγή : sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*