Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αυτούς τους δύο θέλει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Αυτούς τους δύο θέλει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Ο Έβερτον και ο Ζοσουέ είναι οι μεγάλοι στόχοι του Μάρκο Σίλβα από την Πορτογαλία για τη θέση του αμυντικού και του εξτρέμ αντίστοιχα. Ποια άλλα ονόματα παίζουν για Ολυμπιακό. Προβάδισμα για Βέλλιο.

Η ενίσχυση με έναν στόπερ, έναν αριστερό εξτρέμ και έναν μέσο είναι προτεραιότητες για τον Ολυμπιακό, καθ’ υπόδειξη του Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες από την Πορτογαλία.

Για το κέντρο άμυνας η επιλογή του είναι ο Έβερτον, με τον 27χρονο αριστεροπόδαρο Βραζιλιάνο να είναι υπό παραχώρηση από τη Σπόρτινγκ, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το 2019. Εναλλακτικές λύσεις αποτελούν ο 23χρονος Κολομβιανός Έντερ Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ και ο 27χρονος Αργεντινός Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα.

Για τη θέση του εξτρέμ ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεχωρίσει τον Ζοσουέ, με τον 26χρονο Πορτογάλο να παραχωρείται από την Πόρτο. Μάλιστα το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και δεν έχει γίνει συζήτηση για την ανανέωσή του, συνεπώς το κόστος δεν θα είναι πολύ μεγάλο.

Σχετικά με την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ο Κάρλος Εντουάρντο είναι ο διακαής πόθος του Πορτογάλου προπονητή, αλλά το συμβόλαιό του με την Αλ Χιλάλ καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του, αφού θα κοστίσει μια περιουσία. Στα υπόψη είναι και ο περισσότερο αμυντικογενής Τόνι Βιλχένα, που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ αλλά ειδικά μετά το ντεμπούτο του με την εθνική Ολλανδίας έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Για τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει μόνο αν υπάρξει αποχώρηση του Ρομπέρτο. Αν ο Ισπανός γκολκίπερ πωληθεί, δεν αποκλείεται να δοθεί θέση βασικού στον Στέφανο Καπίνο και να πλαισιωθεί από έναν ακόμη εξελίξιμο Έλληνα. Ο Σωκράτης Διούδης, που ανήκει στην Μπριζ και έχει ρήτρα 300.000 ευρώ, είναι στα υπόψη, όπως και ο Βασίλης Μπάρκας για τον οποίο έχει γίνει μια ερώτηση στον Ατρόμητο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην επίθεση, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αν ο παίκτης αποφασίσει να παραμείνει στην Ελλάδα, εκείνοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον Απόστολο Βέλλιο.

Για πιθανές αποχωρήσεις δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, πέρα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Αρτούρ Μαζουακού. Η Μονακό είναι σίγουρα υποψήφια για τον Γάλλο αριστερό μπακ, ενώ από την Αγγλία υπάρχουν σενάρια για Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*