Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αυτή είναι η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Αυτή είναι η νέα φανέλα του Αστέρα Τρίπολης! (pics)

Την επετειακή συλλεκτική φανέλα του για τη σεζόν 2016-2017 παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης, φανέλα η οποία είναι ίδια με αυτή του ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των δύο συλλόγων.

Την εντός έδρας εμφάνιση για τη νέα σεζόν αποκάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης, με τη νέα φανέλα να είναι ίδια με αυτή του ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

«Οι εξαιρετικές σχέσεις που απέκτησαν οι δύο ομάδες από τη φάση των ομίλων του Europa League, σε συνδυασμό με την κοινή χορηγό εταιρεία ένδυσης (ΝΙΚΕ), έφεραν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και μια φανέλα η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τις ομάδες μας!

Το παραδοσιακό κίτρινο χρώμα με τη μπλε ρίγα, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της κοινής εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης Αστέρα και ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-2017.

Οι παράλληλες λεπτές ρίγες, το κίτρινο και το μπλε, η τεχνολογία Dri Fit, ο σχεδιασμός για άρτια εφαρμογή πάνω στο σώμα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φανέλας η οποία σχεδιάστηκε με γνώμονα τα χρώματα και την ιστορία των ομάδων μας!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση έρχεται σε μια ιστορική σεζόν για τον Αστέρα καθώς τη σεζόν 2016-2017 συμπληρώνονται 86 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και 10 σερί παρουσίες στη Super League, ενώ η ομάδα μας προέρχεται από 4 συνεχόμενες συμμετοχές στο Europa League. Για τον ΑΠΟΕΛ, η σεζόν είναι εξίσου ιστορική καθώς συμπληρώνονται 90 χρόνια ζωής, ενώ ο σύλλογος συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα πρωταθλήματα Κύπρου και 25 στο σύνολο»!

Την ίδια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε πως το σημείο διάθεσης στην Ελλάδα θα είναι στο «Star Store» στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67 στην Τρίπολη και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «www.starstore.gr».

Η νέα εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*