Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Αρνητική απάντηση ο Μπαρνιάνι

Αρνητική απάντηση ο Μπαρνιάνι

Ο Ολυμπιακός έκανε μία τεράστια οικονομική πρόταση στον Αντρέα Μπαρνιάνι ο οποίος όμως την αρνήθηκε. Δεν αποκλείεται μία τελευταία κρούση με ακόμη καλύτερα δεδομένα για τον Ιταλό, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν όσο τίποτα άλλο ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο και για αυτό το λόγο κατέθεσαν πρόταση στον Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο Ιταλός σέντερ πριν λίγες μέρες αποδεσμεύτηκε από τους Μπρούκλιν Νετς, ωστόσο η απάντηση στους Πειραιώτες ήταν αρνητική λόγω της επιθυμίας του να μείνει στο ΝΒΑ και να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο στις ΗΠΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν μία τεράστια οικονομική πρόταση τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και για του χρόνου. Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης ξεφεύγουν από τη λογική αφού φημολογείται πως του πρότειναν περισσότερα από 800.000 μόνο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν (για 4 μήνες σχεδόν)! Ταυτόχρονα του έδωσαν option για την επόμενη σεζόν καθώς επίσης υψηλά bonus.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να φέρει στην Ευρώπη τον Ιταλό, δεν αποκλείει μία τελευταία κρούση με ακόμη καλύτερα οικονομικά δεδομένα.

Στον Ολυμπιακό υποστήριζαν τόσο καιρό πως για παίκτη που πραγματικά θα έκανε τη διαφορά αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δε θα είχαν πρόβλημα να ξεπεράσουν το μπάτζετ κάτι που συνέβη στην περίπτωση του Ιταλού.

Πλέον κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις, χωρίς να έχουν μείνει και πολλές αφού ο χρόνος τους πιέζει. Να θυμίσουμε πως σήμερα (24/02) στις 19:00 είναι η καταληκτική προθεσμία για μεταγραφή παίκτη για την Ευρωλίγκα.
Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*