Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ασάντε (βιντεο)

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ασάντε (βιντεο)

Τον Γκανέζο εξτρέμ της Στάμπαεκ Έρνεστ Ασάντε εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της. Στα υπόψη και ο Ενάκε, προτάθηκε για σέντερ φορ ο Ιμπάρμπο

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ βρίσκεται, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Έρνεστ Ασάντε. Πρόκειται για τον 27χρονο Γκανέζο που ανήκει στη Στάμπαεκ και αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά, αλλά έχοντας τη δυνατότητα να παίξει και αριστερά ή και σαν φορ.

Είναι μικρόσωμος (1,71μ.) και ταχύτατος, με καλή τεχνική κατάρτιση και στο τελευταίο πρωτάθλημα Νορβηγίας είχε 30 συμμετοχές, 10 γκολ και 11 ασίστ. Μέχρι πέρσι και για τέσσερα χρόνια έπαιζε στη Σταρτ με την οποία είχε 26 γκολ και 20 ασίστ σε 125 εμφανίσεις, ενώ πρώτος του σταθμός στην Ευρώπη ήταν η βελγική Μπέβερεν με την οποία σε 27 παιχνίδια είχε 3 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2017, συνεπώς θα πρέπει η ΑΕΚ να συμφωνήσει και με την ομάδα του αν αποφασίσει να προχωρήσει την περίπτωσή του.

Στα υπόψη υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως ο Ρουμάνος Γκαμπριέλ Ενάκε της Άστρα, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο 25χρονος άσος, που μετρά και τρεις συμμετοχές με την εθνική Ρουμανίας, παίζει κυρίως ως δεξιός εξτρέμ. Φέτος μετρά ήδη 31 εμφανίσεις, 3 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

inner

Για τη θέση του επιθετικού έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, όπως ο Νικολάς Καστίγιο που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο 25χρονος Κολομβιανός (1,88μ.) ανήκει στην Κάλιαρι, από την οποία δόθηκε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν δανεικός στη Ρόμα και φέτος στη Γουότφορντ. Με την αγγλική ομάδα έχει όμως μόνο τρεις εμφανίσεις, για συνολικά 42 λεπτά (!) στην Premier League και ψάχνεται να φύγει. Μετρά 15 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Κολομβίας, με την οποία είχε παίξει βασικός κόντρα στην Ελλάδα στο πρώτο ματς του Μουντιάλ του 2014.

inner

 

http://www.sport-fm.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*