Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Αποκλεισμός – ντροπή του Ολυμπιακού από την Χαποέλ Μπερ Σαβά

Αποκλεισμός – ντροπή του Ολυμπιακού από την Χαποέλ Μπερ Σαβά

Έχασε με 1-0 στο Ισραήλ

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Champions League, καθώς μετά το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ηττήθηκε απόψε στο Μπερ Σεβά από τη γηπεδούχο Χάποελ με 0-1, με γκολ που σημείωσε στο 79ο λεπτό ο Τζέντεκ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που όπως στον πρώτο αγώνα έτσι κι απόψε πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία του στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και αφού στο 10΄ ο Καπίνο είχε εξουδετερώσει το σουτ του Μπίτον, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε τον αγώνα, πήρε την κατοχή και άρχισε να κυκλοφορεί την μπάλα ψάχνοντας για τις προϋποθέσεις που θα του επέτρεπαν να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Αφού στο δίλεπτο 22΄-24΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τρία μαζεμένα κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, στο 26΄ καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή ενός «άγονου» σε φάσεις ημιχρόνου, με τον Μπουχαλάκη να σουτάρει πολύ δυνατά με το αριστερό από μακριά, αλλά την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του Γκόρες, ενώ το ίδιο συνέβη στο 45΄ με το βολέ του Μέλικσον.

Στο 56΄ ο Καπίνο κράτησε το «μηδέν» κάνοντας σωτήρια επέμβαση με το πόδι στο σουτ του Νουακέμε, ο οποίος είχε περάσει εξαιρετικά ανάμεσα από Μιλιβόγεβιτς και Μποτία.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ξεκινήσει καλά στο δεύτερο ημίχρονο, η Χάποελ είχε την πρωτοβουλία καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν υπήρχαν στο γήπεδο από τη μέση και μπροστά και τελικά τιμώρησαν τον κάκιστο αντίπαλό της στο 79΄ με το διαγώνιο αριστερό σουτ του Τζέντεκ μέσα από την περιοχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Μπενουά Μπαστιέν (Γαλλία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λούσιο – Μπουχαλάκης, Φιγκέιρας, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Μπαράκ Μπακχάρ)
: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66΄ Ράντι), Όγκου, Μέλικσον (83΄ Τάχα), Μπάρντα (61΄ Λούσιο), Νουακέμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίκτορ Σάντσεθ)
: Καπίνο, Φιγκέιρας (51΄ Μανιάτης), Μποτία (81΄ Πουλίδο), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60΄ Μαζουακού), Ιντέγιε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*