Home / Άλλα Σπόρ / Αντίστροφη μέτρηση για το “APHRODITE CUP 2016”

Αντίστροφη μέτρηση για το “APHRODITE CUP 2016”

Με τη συμμετοχή 250 αθλητριών από 21 χώρες θα διεξαχθεί το μοναδικό διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής της Ελλάδας, “APHRODITE CUP 2016”.

H διοργάνωση, που φιλοδοξεί από την επόμενη σεζόν να ενταχθεί στη σειρά των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ).

Το μίτινγκ που διοργανώνει ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου (ΓΟΠΦ) “Η ΑΡΜΟΝΙΑ” σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου και την έγκριση της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Γυμναστικής Ομοσπονδίας δεν διεξάγεται τυχαία στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη γυναίκα, η οποία γιορτάζει στις 8 Μαρτίου. Παράλληλα, το χρονικό αυτό διάστημα είναι σημαντικό για την προετοιμασία των αθλητριών.

Η Ελένη Κελαϊδίτη, το “αστέρι” της “Αρμονίας”, θ’ αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της στην κατηγορία των γυναικών και για πρώτη μέσα στο 2016. Είναι η αναπληρωματική της Βαρβάρας Φίλιου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, 4η πρωταθλήτρια Ευρώπης στις νεάνιδες και πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου, η οποία την Πρωταπριλιά θα γιορτάσει τα 16α γενέθλιά της, απουσιάζει από το σπίτι της 12 ώρες την ημέρα, για τις υποχρεώσεις της στο σχολείο και τις προπονήσεις! Προπονείται σκληρά και προετοιμάζεται για το “AFRODITE CUP 2016” από το καλοκαίρι.

“Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο σύλλογός μου διοργανώνει το μοναδικό διεθνές μίτινγκ ρυθμικής στην Ελλάδα και έτσι οι Ελληνίδες αθλήτριες έχουμε την ευκαιρία να μετάσχουμε σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου και στην πατρίδα μας, μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Όσοι βρεθούν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Φαλήρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν θεαματικά προγράμματα από τις Ελληνίδες και τις ξένες αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής”, τόνισε η Κελαϊδίτη, η οποία ήδη έχει καλέσει τους φίλους και συμμαθητές της στους αγώνες και πρόσθεσε: “Θα είναι όλοι εκεί! Θέλω να έχω μια καλή θέση στη διοργάνωση. Θέλω να είμαι στα μετάλλια”.

Πηγή:Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*