Home / Ποδόσφαιρο / Ανακοίνωσε Πιάνιτς η Γιουβέντους! (pics)

Ανακοίνωσε Πιάνιτς η Γιουβέντους! (pics)

Την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς από τη Ρόμα επισημοποίησε η Γιουβέντους, η οποία πλήρωσε 32 εκατ. ευρώ για τον Βόσνιο και τον έντυσε στα «ασπρόμαυρα» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Από τη Ρώμη στο Τορίνο!

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη «Γηραιά Κυρία».

Ο Πιάνιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην «αιώνια πόλη» από το 2011, ήταν φέτος εκ των παραγωγικότερων παικτών της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχοντας 12 γκολ και 13 ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τις δύο τελευταίες σεζόν μάλιστα, ήταν πρώτος στον τομέα των ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Βάσει της ανακοίνωσης των δύο ομάδων, το κόστος της μεταγραφής ανήλθε στα 32 εκατομμύρια ευρώ, όπερ σημαίνει ότι η νταμπλούχος Ιταλίας δεν ενεργοποίησε τη ρήτρα των 38 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του. Το νέο του συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, ώστε να «περάσει» στο οικονομικό έτος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη μεταγραφή είχαν προαναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες και οι δύο πλευρές, με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, τον γενικό αρχηγό της Γιουβέντους και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να λένε πως «είναι απλά θέμα χρόνου».

Τα «κλικ» από την παρουσίασή του

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από τις ιατρικές εξετάσεις του Πιάνιτς και ΕΔΩ βίντεο από τις υπογραφές και τις πρώτες του δηλώσεις.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*