Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αναδιάρθρωση στο ΔΣ του ΠΑΟΚ με Λούμπος Μίχελ και Αρτούρ Νταβιντιάν

Αναδιάρθρωση στο ΔΣ του ΠΑΟΚ με Λούμπος Μίχελ και Αρτούρ Νταβιντιάν

Θεσσαλονίκη

 Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε σήμερα το μεσημέρι ασχολήθηκε κυρίως με την αναδιάρθρωση του δ.σ. της εταιρείας και το οποίο περιλαμβάνει δύο νέα μέλη. Τον Αρτούρ Νταβιντιάν, που είναι Αρμένιος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη και που ως τώρα είχε γίνει γνωστός από την ενασχόληση του με την ΚΑΕ και τον Σλοβάκο πρώην διεθνή διαιτητή Λούμπος Μίχελ.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ αποτελείται από τους: Ιάκωβο Αγγελίδη, Νίκο Βεζυρτζή, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Νταβιντιάν Αρτούρ, Λούμπος Μίχελ και Ηλία Γεροντίδη.

Ο Λούμπος Μίχελ είναι 47χρονος πρώην top level διαιτητής της FIFA, ο οποίος μετά το τέλος της καριέρας του, δούλεψε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ ως επικεφαλής των διεθνών διοργανώσεων. Έχει σφυρίξει σε Μουντιάλ και Euro αλλά και στον τελικό του Champions League του 2008 μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Ήταν μάνατζερ σε εταιρία ελαστικών αυτοκινήτου και δάσκαλος. Μιλάει αγγλικά, ρώσικα, γερμανικά, πολωνικά και φυσικά σλοβάκικα. Τέλος, για ένα διάστημα, ήταν και στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας, με την ιδιότητα του βουλευτή.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*