Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / «Αδελφική» ισοπαλία για Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό

«Αδελφική» ισοπαλία για Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό

Φιλικό στο Βελιγράδι…

Aθήνα
Ισόπαλος 2-2 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Βελιγράδι για να εορταστούν οι τίτλοι που κατέκτησαν οι δύο ομάδες.

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε και έδειξε έτοιμος για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε εορταστικό κλίμα έγινε το ματς αφού όπως είναι γνωστό οι δύο σύλλογοι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς των δύο ερυθρόλευκων ομάδων να κάθονται μαζί και να τραγουδούν από κοινού τα συνθήματα των συλλόγων τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε στο 36′ με πλασέ του Όρλαντιτς σε κενή εστία έπειτα από συνδυασμό των Πέτκοβιτς-Σρνιτς, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα με τον Φορτούνη να βγάζει ωραία κάθετη στον Ερνάνι και εκείνος να πλασάρει για το 1-1 στο 40′.

Στο 53′ ο Κατάι, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Πλατανιά στη συνέχεια, πέρασε όποιον βρήκε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υπέροχα τον Καπίνο, βάζοντας ξανά τους Σέρβους μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός απάντησε εκ νέου πολύ γρήγορα και ισοφάρισε με τον Κασάμι έπειτα από γύρισμα του Πάρντο στο 56′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ερυθρός Αστέρας (Μίοντραγκ Μπόζοβιτς): Κάχριμαν, Πέτκοβιτς, Ρέντουλιτς, Λούκοβιτς, Ιμπάνιεθ, Ντόναλντ, Λε Ταλέκ, Πλάβσιτς, Κάταϊ, Σέρνιτς, Όρλαντιτς.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Σαλίνο (76’ Μπουχαλάκης), Μαζουακού (76’ Τσιμίκας), Μποτία (79’ Βούρος), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά).

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*