Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Αγωνία για Σάντσες στην Άρσεναλ εν όψει Ολυμπιακού

Αγωνία για Σάντσες στην Άρσεναλ εν όψει Ολυμπιακού

Αθήνα
Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το ιατρικό επιτελείο της Αρσεναλ, ώστε να είναι έτοιμος ο Αλέξις Σάντσες για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη εβδομάδα στο «Καραϊσκάκη», για την τελευταία ημέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Χιλιανός σταρ της ομάδας του Λονδίνου τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Νόριτς (1-1) και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς του Πειραιά, όπου θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ο τραυματισμός του Σάντσες είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστεί ν’ αγωνιστούμε χωρίς αυτόν», δήλωσε σχετικά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δέχεται κριτική γιατί δεν προφύλαξε τον διεθνή επιθετικό.

Ο Σάντσες αγωνίστηκε ανέτοιμος, μετά από δική του επιμονή υποστήριξε ο Βενγκέρ, απέναντι στην Νόριτς και αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας.

Οι «κανονιέρηδες» στο Φάληρο παίζουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και χρειάζονται μόνο τη νίκη με δύο τέρματα διαφορά, προκειμένου να πιάσουν τους «ερυθρόλευκους» στη δεύτερη θέση του ομίλου και να πάρουν αυτοί το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σάντσες ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν βασικός. Στο 40ο λεπτό ο Χιλιανός ακραίος επιθετικός στην προσπάθεια του να κυνηγήσει μία χαμένη μπαλιά έχασε την ισορροπία του σε λακούβα του γηπέδου και έπεσε και πάνω σε καμεραμάν.

Συνέχισε το παιχνίδι, αλλά στο 60′ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου για να μπει μέσα ο Τζόελ Κάμπελ, νιώθοντας ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Η κατάσταση του Χιλιανού θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα και όλοι στο Λονδίνο… κάνουν το σταυρό τους να μην είναι τίποτα το σοβαρό.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν επίσης οι Σάντι Καθόρλα και Λορέν Κοσιελνί, η κατάσταση των οποίων θα εκτιμηθεί μετά τις σημερινές εξετάσεις.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*