Home / Μπάσκετ / Α2 Ανδρών / Αγιος (Αντώνιος) «έσωσε» μπασκετική ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο

Αγιος (Αντώνιος) «έσωσε» μπασκετική ΑΕΚ, Ατρόμητο και Φάρο

Aθήνα
Τρομακτική ήταν η εμπειρία των παικτών του Ατρόμητου, της μπασκετικής ΑΕΚ και του Φάρου Κερατσινίου επιστρέφοντας από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα αεροπορικώς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του novasports.gr, η πτήση των τριών ομάδων που ήταν προγραμματισμένη για τις 23.50 το βράδυ του Σαββάτου μετατέθηκε για τις 00:20 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο γύρω στις 2 τα ξημερώματα το αεροπλάνο επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη καθώς δεν ήταν εφικτή η προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατά την προσπάθεια προσγείωσης οι αναταράξεις ήταν τρομερές προκαλώντας φόβο στους επιβάτες, με κάποιους να ξεσπούν σε κλάματα και να έχουν κρίσεις πανικού. «Πτήση θανάτου», «τρέμουμε ακόμα», «ούτε στον αγώνα δεν ιδρώνω τόσο πολύ», «οδύσσεια», «πρώτη φορά φοβάμαι τόσο πολύ στη ζωή μου» είπαν χαρακτηριστικά κάποιοι.

Ετσι η ομάδα του Ατρόμητου κατέβηκε από το αεροπλάνο με σκοπό να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει την Κυριακή με λεωφορείο. Οι παίκτες του Φάρου προτίμησαν την ασφάλεια του τρένου.

Ενδεικτικό της κατάστασης που βίωσαν οι επιβάτες ήταν η στιγμή της προσγείωσης με τον μπασκετμπολίστα του Φάρου, Νίκο Αγγελόπουλο να φιλάει το έδαφος και να δημοσιεύει στο facebook μαζί με την παρακάτω φωτογραφία: «Άγιο είχαμε, ποτέ ξανά»!

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε ματαιωθεί πτήση άλλης εταιρίας που θα μετέφερε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ηλιούπολης, που επέστρεψε με λεωφορείο στην πρωτεύουσα.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*