Home / Ποδόσφαιρο / Εθνική Ελλάδος / Έτοιμη η Εθνική για το πρώτο φιλικό με την Αυστραλία

Έτοιμη η Εθνική για το πρώτο φιλικό με την Αυστραλία

Μπροστά σε 45 χιλιάδες κόσμο

Αθήνα
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον φιλικό αγώνα με την Αυστραλία (4/6, 13:00 ώρα Ελλάδας) ολοκληρώθηκε με την προπόνηση στο «ANZ Stadium» του Σίδνεϊ, όπου και θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση.

Στο πρόγραμμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, συμμετείχαν κανονικά και οι 22 ποδοσφαιριστές που έκαναν το μακρινό ταξίδι για τους δύο φιλικούς με τους «socceroos».

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι στο «ANZ Stadium» θα βρεθούν περίπου 45.000 θεατές, πολλοί εκ των οποίων θα είναι Έλληνες ομογενείς.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ιάπωνας Τζουμπέι Ίντα, 1ος βοηθός ο συμπατριώτης του, Σίντζι Όκι, 2ος ο Άγγλος Σάιμον Μπένετ και 4ος διαιτητής ο επίσης Άγγλος Ρόμπερτ Μάντλεϊ.

Χριστοδουλόπουλος: «Μόλις δούμε τους Έλληνες φιλάθλους θα ξεχάσουμε την κούραση»

Συνέντευξη στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του αυστραλιανού κρατικού ραδιοφώνου SBS παραχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας διεθνής τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «είμαστε λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στην Αθήνα στις προπονήσεις και έχουμε μια ακόμη προπόνηση σήμερα».

Όπως υπογράμμισε, όμως, «μόλις μπούμε στο γήπεδο και δούμε τον κόσμο, τους Έλληνες φιλάθλους, θα τα ξεχάσουμε όλα. Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Αυστραλία και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσο για τα επόμενα βήματα της καριέρας του; «Πέρσι έπαιζα στην Σαμπντόρια, για εφέτος δεν ξέρω ακόμη. Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολλά χρόνια ακόμη καλού ποδοσφαίρου μπροστά μου».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*