Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έρχεται και «κλείνει» τις εκκρεμότητες ο Ζιλμπέρτο

Έρχεται και «κλείνει» τις εκκρεμότητες ο Ζιλμπέρτο

Συντομότερα από ότι αναμενόταν θα επιστρέψει στην Αθήνα από την πατρίδα του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ώστε να τρέξει τα μεταγραφικά και να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες με τις αποδεσμεύσεις.

Στην Βραζιλία βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ώστε να τακτοποιήσει τις προσωπικές εκκρεμότητες και να επιστρέψει στη συνέχεια στη Αθήνα με την οικογένεια του, για μόνιμη εγκατάσταση.

Ωστόσο, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα όπως αναμενόταν, αλλά πολύ νωρίτερα, αφού πρέπει να τρέξουν όλα τα καυτά ζητήματα που αφορούν τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις.

Άλλωστε ο Ζιλμπέρτο έχει αναλάβει το σημαντικό και νευραλγικό κομμάτι των λύσεων συμβολαίων, ενώ θα έχει καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση του συλλόγου, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα είναι εκείνος που θα κάνει τις πρώτες επαφές για τις μεταγραφές, αλλά είναι απαραίτητο το να συμφωνεί πλέον ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» που θα περνάει από κόσκινο την κάθε περίπτωση και θα διαπραγματεύεται στο τελευταίο στάδιο.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η περίπτωση του Κυριάκου Κυβρακίδη είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει όσον αφορά την εντός συνόρων αγορά. Με τον παίκτη έχει γίνει μια προεργασία στο οικονομικό, αλλά πρέπει ο παίκτης να «τσεκαριστεί» από τον Ζιλμπέρτο για να προχωρήσει το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πιέζει τον Ατρόμητο να ρίξει τις απαιτήσεις του για να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να εξαντλήσουν επίσης όλα τα περιθώρια για τη μεταγραφή του Ιμπάρμπο, που είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η απόκτηση του Μπρούνο Άλβες από την Κάλιαρι, ανοίγει εκ νέου την επικοινωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ιταλικής ομάδας, αλλά θα πρέπει να χαμηλώσουν οι οικονομικές απαιτήσεις για να υπάρξει εξέλιξη. Αν η Κάλιαρι δεν ρίξει τις απαιτήσεις της, δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για τον Ιμπάρμπο.

Παράλληλα υπάρχει επαφή με τον Ρομπέρτο Λάγο, που αποτελεί επιλογή του Στραματσόνι για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με το «Goal» οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ισπανό συνεχίζονται, αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και το θέμα των αποδεσμεύσεων, χωρίς να υπάρχει πάντως κάποια οριστική εξέλιξη.

Προς το παρόν, μόνο ο Σάντσεθ έχει δείξει μια διαλλακτική στάση, αφού έχει προτάσεις από Τουρκία και Ισπανία και θέλει να τελειώνει με τη λύση του συμβολαίου του. Αντίθετα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί λύση με τους Εσιέν και Βέμερ.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*