Home / Μπάσκετ / Euroleague / Έξαλλος ο Σουάρες: «Για ελάτε! Σας περιμένω!»

Έξαλλος ο Σουάρες: «Για ελάτε! Σας περιμένω!»

Στη φυσούνα του γηπέδου περίμενε ο Λουίς Σουάρες τους παίκτες της Εσπανιόλ για ένα τρίτο ημίχρονo.

Πολλά γκολ, πολλές κάρτες, πολύ ξύλο και πολύ βρίσιμο είχε η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ (4-1) για την φάση των 16 του ισπανικού Κυπέλλου με βασικό πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες.

Οι καβγάδες του ποδοσφαιριστής των Καταλανών με αυτούς της Εσπανιόλ, συνεχίστηκαν και μετά την λήξη του παιχνιδιού. Μάλιστα ο Ουρουγουανός επιθετικός περίμενε στην φυσούνα του Καμπ Νου (μεταξύ άλλων και) τον Ντιόπ, ο οποίος του έβριζε (μεταξύ άλλων και) την μάνα φωνάζοντας: «Σας περιμένω, ελάτε! Τσάμπα χώρο πιάνετε».

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής με την αναφορά του στο φύλλο αγώνα, επιβεβαιώνει πως ο Ντιόπ μιλούσε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την μητέρα του Σουάρες, πράγμα που πυροδότησε τις σκηνές «φαρ γουέστ» που ακολούθησαν: «Στο τέλος του αγώνα ο παίκτης με το νο9, Λουίς Σουάρες περίμενε στα σκαλιά και φώναζε στους αντιπάλους του. Αυτό προκάλεσε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των σεκιούριτι αλλά και των προπονητών».

Σε μια προσπάθειά του να υποβαθμίσει τα παραπάνω επεισόδια, ο Ινιέστα δήλωσε: «Η λέξη «βίαια» είναι πολύ βαριά. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχει έντονη αντιπαλότητα και επαφή».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*