Home / Άλλα Σπόρ / Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Στην ομάδα της Παλλήνης

Αθήνα
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας notioanatolika.gr. Αθλητής του συλλόγου, ο οποίος δεν κατονομάζεται, επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή του (Βασίλης Ξεροβάσιλας), με τον οποίο είχε προσωπική διαφωνία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τον είχε αποπέμψει από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο παίκτης εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα, και ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από το μέτρο, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και έπρεπε να παρέμβουν οι παρευρισκόμενοι για να τους χωρίσουν.

Η διένεξη είχε όμως και συνέχεια, αφού, τη στιγμή που όλοι θεώρησαν ότι το επεισόδιο είχε ξεθυμάνει, ο αθλητής έβγαλε πιστόλι απειλώντας τον Έλληνα τεχνικό! Στη θέα του όπλου επικράτησε πανικός, πολλοί τρομοκρατήθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι έπεσαν πάνω στον «θερμόαιμο» και τον αφόπλισαν!

Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και την υποβολή μήνυσης του προπονητή στον αθλητή, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιβεβαιώνει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς για να τους καθησυχάσει.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*