Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έλαμψε ο Μαμούτε στη φιλική «τεσσάρα» επί του Πανιωνίου

Έλαμψε ο Μαμούτε στη φιλική «τεσσάρα» επί του Πανιωνίου

Ντεμπούτο Ο.Βλαχοδήμου

Aθήνα
Ο Παναθηναϊκός αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε με 4-1 τον Πανιώνιο σε φιλική αναμέτρηση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και ήταν δραστήριος σε όλο το παιχνίδι. Ο Στραματσόνι, επίσης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Στο 11’ ο Πέτριτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ ανατράπηκε από τον Ποζατζίδη κι ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαμούτε και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Στο 26’ ο Μαμούτε έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, βγήκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και με εύστοχο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 50’ ο Χαλκιαδάκης επιχείρησε το μακρινό σουτ, ο Γιαννακόπουλος υπολόγισε λανθασμένα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, μειώνοντας ο Πανιώνιος σε 3-1. Στο 55’ ο Κλωναρίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο. Βλαχοδήμος (46’ Γιαννακόπουλος) -Μαρινάκης (63’ Νάνο), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (73’ Βαλμάς)- Μπουμάλ (46’ Καλτσάς), Λαγός, Εσιέν (57’ Ευανζελίστα), Π. Βλαχοδήμος (67’ Στάικος)- Μαμούτε, Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Παπαδόπουλος- Αργυρόπουλος (73’ Β. Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76’ Κ. Βλάχος), Ποζατζίδης (59’ Τασουλής)- Καθάριος, Κόρμπος (46’ Μπακασέτας), Τζανδάρης (76’ Μπλέτσας), Μπαργκάν (59’ Βιγιάλμπα)- Χαλκιαδάκης Καραμάνος (82’ Πινιώτης).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*