Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Σκασμένος» ο Μαρινάκης

«Σκασμένος» ο Μαρινάκης

Πριν από τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα φέρεται να βρέθηκε στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μη μπορώντας να πιστέψει την έκβαση ενός θεωρικά εύκολου αγώνα.

Η εξέλιξη του χθεσινού αγώνα του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (0-0) και η μέτρια εμφάνιση της ομάδας προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έφυγε από την προεδρική σουίτα λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης και κατέβηκε κατευθείαν στα αποδυτήρια, μην μπορώντας να πιστέψει την έκβαση ενός θεωρητικά εύκολου παιχνιδιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γνωστός εφοπλιστής είχε τονίσει μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού πως «είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν».

Άλλες πληροφορίες, τώρα, αναφέρουν πως ο κ. Μαρινάκης δεν μπήκε στα αποδυτήρια και δεν μίλησε στους παίκτες, απλώς έμεινε στο διάδρομο, συζήτησε με τους υπεύθυνους της ομάδας και λίγο αργότερα αποχώρησε.

Λίγη ώρα μετά την «γκέλα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε και το ντέρμπι του μπάσκετ Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό της Γλυφάδας, συνοδευόμενος από τον διευθύνοντα σύμβουλό της Θρύλος ΑΕ, Γιώργο Παύλου, και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Στο καθαρά αγωνιστικό, η ομάδα φάνηκε να αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα απέναντι σε κλειστή άμυνα και ενώ έχει κερδίσει όλους τους άλλους αγώνες της, δεν τα έχει καταφέρει απέναντι στις νεοφώτιστες, ΑΕΛ και Κέρκυρα.

Την ίδια ώρα, υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι ο Μπέντο επιμένει να αφήνει έξω σημαντικούς παίκτες, όπως είναι ο Τσόρι, ο Μάριν και ο Σιόβας, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν λύσεις και «ανάσες» στους συμπαίκτες τους.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*