Home / Ποδόσφαιρο / Εθνική Ελλάδος / Πάει Ηράκλειο η Εθνική (;)

Πάει Ηράκλειο η Εθνική (;)

Πρόσκληση προς την ΕΠΟ, να μεταφέρει στο Παγκρήτιο στάδιο την έδρα της Εθνικής απέστειλε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τα γεγονότα στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ώστε τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας Ανδρών (ή κάποια από αυτά που θα επιλέξετε) να διεξαχθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι αγκαλιάζει πάντα την Εθνική Ομάδα ενώ σημείο αναφοράς είναι η παρουσία του Συλλόγου “Γαλανόλευκος Φάρος”, ο οποίος εδρεύει στα Χανιά και έχει εκατοντάδες μέλη σε όλο το νησί.

Άλλωστε κατά το παρελθόν οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο, έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον φίλαθλο κόσμο και είναι επιθυμία τους να αγωνίζονται στην Κρήτη.

Το Παγκρήτιο Στάδιο συμπεριλαμβάνει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις, έχοντας αποτελέσει κατά το παρελθόν επίσημο στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων και συγκαταλέγεται στα εγκεκριμένα στάδια για αγώνες UEFA και FIFA.

Το Ηράκλειο ως πόλη διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως το διεθνές αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” και ξενοδοχεία για την φιλοξενία των αποστολών, των διαιτητών και των αξιωματούχων των αγώνων.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει σε απόλυτο βαθμό και την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία στην διοργάνωση διεθνών αγώνων υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε της ζητηθεί.

Είμαστε στη διάθεσή σας, όποτε θέλετε, για να αναλάβουμε την φιλοξενία της Εθνικής ομάδας στο Παγκρήτιο Στάδιο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*