Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Για την προκρίση ο Ολυμπιακός, όσο ζει ελπίζει ο ΠΑΟΚ – Ταξίδι στην Ολλανδία για το γόητρο ο Παναθηναϊκός

Για την προκρίση ο Ολυμπιακός, όσο ζει ελπίζει ο ΠΑΟΚ – Ταξίδι στην Ολλανδία για το γόητρο ο Παναθηναϊκός

Το ευρωπαϊκό τους κουστούμι φορούν απόψε το βράδυ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Άρωμα Ευρώπης έχει η σημερινή ημέρα για τις έλληνες φιλάθλους.

(Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις – 22.05, Cosmote Sport 3)

Ο Ολυμπιακός υπόδεχεται στο κατάμεστο “Γεώργιος Καραισκάκης”¨την ελβετική Γιουνγκ Μπόις, θέλοντας 1 βαθμό για να προκριθεί στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι λοιπόν ο Πάουλο Μπέντο θα παρατάξει τους “ερυθρολεύκους” με τον Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο στην άμυνα, δίδυμο στα χαφ Μιλιβόγιεβιτς – Μάρτινς, ενώ η ιδαίτερα αποδοτική τετράδα Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά, Ιντέγε θα προσπαθήσει να τραβήξει για ακόμη ένα ματς επιθέτικα τους Πειραιώτες.

Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ – (20.00, Cosmote Sport 2)

Το δυσκολότερο έργο έχει ο ΠAOK, ο οποίος θα παίξει στo «Αρτέμιο Φράνκι» της Φλωρεντίας κόντρα στη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο του 10ου ομίλου, και θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τσίμιροτ, με τους Σάχοφ και Κάνιας να είναι εσωτερικοί μέσοι. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκες, Κάμπος και Κουλούρης (ή Τιάμ).

Άγιαξ – Παναθηναϊκός – (20.00, Cosmote Sport 4)

Την πρώτη του νίκη μέτα από 4 χρόνια σε φάση ομίλων θα κυνηγήσει απόψε στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” φιλοξενούνται από τον Άγιαξ στην “Αμστέρνταμ Αρένα”, χώρις να έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αποκλείστηκαν και μαθηματικά στην ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Σταντάρ Λιέγης.  Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τρία στόπερ: τους Μολέντο, Σάμπα, Κουτρουμπή. Ως μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Χουλτ και Κουλιμπαλί, με τους Βιγιαφάνιες και Ζέκα να παίζουν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Γουακάσο (ή ο Λεντέσμα), με τους Λούντ και Ιμπάρμπο να είναι στην επίθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*