Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ…

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ…

Αλαλούμ στην «Κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Λύνει το συμβόλαιό του ο Τζο Λέσκοτ, δεν ανανεώνει ο Αραβίδης. Ποιός είδε και δε φοβήθηκε τον Δημήτρη Μελισσανίδη χθες στα Σπάτα!

Βαριά λόγια στη σύναντη – απολογία του φευγάτου Τζο Λέσκοτ.

Επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη των συζητήσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Τζολέον Λέσκοτ. Οι δυο πλευρές είχαν προγραμματισμένη συνάντηση την Τρίτη, ωστόσο εκείνη ξεκίνησε σε ήδη φορτισμένο κλίμα εξαιτίας των διαρροών που προηγήθηκαν περί δυσαρέσκειας του παίκτη για την ομάδα και τις συνθήκες αποθεραπείας του.

Η ένταση  κορυφώθηκε, όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», με ευθύνη της πλευράς Λέσκοτ. Διότι οι Μηνάς Λυσάνδρου και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς φέρονται να μπήκαν στη διαδικασία να συζητήσουν αιτήματα που κρίθηκαν παράλογα, όπως το να έχει ο Λέσκοτ πισίνα στο σπίτι του και να πληρώνεται τον μισθό του σε λογαριασμό στην Αγγλία.

Όταν όμως ο νομικός εκπρόσωπος του παίκτη μίλησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προσβλητικά για τον σύλλογο, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ «εξερράγη» και αποφάσισε να τερματιστεί οποιαδήποτε επικοινωνία.

Κατόπιν αυτού, ο δικηγόρος του Άγγλου στόπερ προσπάθησε να το «μαζέψει», ωστόσο η πλευρά της ΑΕΚ ήταν ανένδοτη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που, σύμφωνα με τη «Sportday», ο Λέσκοτ ζήτησε ραντεβού με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Δεν ανεώνει ο Χρήστος Αραβίδης.

Στο να μην ανάνεωσει την συνεργασία της με τον Έλληνα επιθετικό πήραν στην Ένωση. Έχει ενημερωθεί ήδη ο παίκτης, σύμφωνα με την LiveSport.

Στην «Ένωση» επικαλούνται θέματα συμπεριφοράς του 29χρονου επιθετικού, πρώτα στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν στη Γαλλία και στη συνέχεια με το ποστάρισμα στη σελίδα του στο Facebook που έκανε λόγο για παιχνίδια που παίζονται εις βάρος του.

Στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ και μίλησε για λίγο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μεταφέροντάς τους τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, αλλά και στον απλό κόσμο για την εικόνα της «Ένωσης» και τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Ο “Τίγρης” παρουσιάστηκε εκνευρισμένος για την εικόνα των ποδοσφαιριστών παρατηρώντας σημάδια χαλαρότητας ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. «Κάποιοι ακόμα και όταν χάνουμε, είναι γεμάτοι… χαμόγελα και καλή διάθεση. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Κάποιοι από εσάς δεν έχετε καταλάβει σε ποια ομάδα έχετε έρθει και ποιον σύλλογο εκπροσωπείτε».

Μεταξύ άλλων, ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα οποία υπάρχει έντονη δραστηριότητα από ορισμένους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» με τον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924» να ζητά τον περιορισμό της χρήσης τους ως ένδειξη σεβασμού προς την ομάδα.

Πάντως υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε να κάνει θετικά σχόλια. Ο λόγος για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια, προφανώς για την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας και τις εμφανίσεις του στα δύο τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*