Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Υποφράφει ο Ατζάρεβιτς, ανανεώνει ο Γαλανόπουλος – Προτάθηκε ο Τσάβες

ΑΕΚ: Υποφράφει ο Ατζάρεβιτς, ανανεώνει ο Γαλανόπουλος – Προτάθηκε ο Τσάβες

Μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινώσει η “Ένωση” την έναρξη της συνεργασία της με τον Σουηδό άσο, Αστρίτ Ατζάρεβιτς. Μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση επιθετικού, ενώ προτάθηκε ο γνωστός από το πέρασμά στον ΠΑΣ, Κρίστιαν Τσάβες.

Ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς θα γίνει η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, χθες έκανε τον πρώτο κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και σήμερα τις ολοκληρώνει. Αν όλα πάνε καλά, το μεσημέρι θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο, πιθανότατα διάρκειας άνω των δύο ετών.

Ο Σουηδός άσος, που μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να είναι πανέτοιμος να προσφέρει μόλις μπει το 2017 και αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», πρόθεση της ΠΑΕ είναι να καλέσει τον Κώστα Γαλανόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2018. Ο ταλαντούχος μέσος εξελίσσεται σε κεφάλαιο για την «Ένωση», που θέλει να κινηθεί γρήγορα για να μην επιτρέψει σε ξένες ομάδες (που ήδη έχουν κυκλώσει το όνομά του) να της αρπάξουν τον ποδοσφαιριστή.

Προτάθηκε ο Τσάβες

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Κρίστιαν Τσάβες. Ο 29χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2013 μέχρι το 2016 και πλέον παίζει στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του με την Ατλέτικο Μπράουν έχοντας 12 γκολ σε 28 αγωνιστικές. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα και έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*