Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έρχονται οι Κινέζοι για Ιντέγε – Ψάχνει τον αντι-Μποτία ο Μπέντο ενόψει ΑΠΟΕΛ

Έρχονται οι Κινέζοι για Ιντέγε – Ψάχνει τον αντι-Μποτία ο Μπέντο ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ο Μπράουν Ιντέγε συνέχιζει να σκοράρει “κατά ρυπάς” και οπώς είναι λογικό, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκέτων ομάδων – Δείχνει να έχει μεγάλη πέραση στην Κίνα… Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημέρνο Μπoτ;iα στον τελικό της Πέμπτης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ψάχνει ο Πάουλο Μπέντο.

Πέρσι τον Γενάρη είχε φτάσει μέγαλη πρόταση στα γραφειά του Ολυμπιακού, για τον Μπράουν Ιντέγε. Ομάδα της Κίνας έδινε 15 εκατ. ευρώ στους “ερυθρόλευκους”, αλλά το deal  δεν προχώρησε. Βλέπεις, οι Πειραιώτες είχαν μπρόστα τα ματς με την Άντερλεχτ για τους “32” του Europa League και δεν ήθελαν να χάσουν έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του ρόστερ. Τα φετινά εξαιρετικά νούμερα του Ιντέγε (9 γκολ στο πρωτάθλημα) φαίνεται πως έχουν αναζωπυρώσει το ενδιάφερον από την αγορά της Κίνας. Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθιμένη να πουλήσουν τον παίκτη όσο-όσο. Εξάλλου, ο Νιγηριανός είναι απο τις ακριβότερες μεταγραφές στην εποχή Μαρινάκη, καθώς η απόκτησή του από την Γουεστ Μπρομ είχε κοστίσει 6 εκατ. εύρω. Για να φύγει ο παίκτης εκτιμάτε πως πρέπει να μπουν στα ερυθρόλευκα ταμεία 15 εκατ. ευρώ!

Βιάνα ο αντι-Μποτία στην Κύπρο [;]

Ο Μπρούνο Βιάνα φαίνεται ο επικρατέστερος για παρτενέρ του Μανουέλ Ντα Κόσταμ, στο ματς της Πέμπτης στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Μπέντο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μποτία, με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ να παίρνει θέση στην ενδεκάδα αντί του Ισπανού. Πιθανότητες πάντως έχει και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποιός έχει καθιερωθεί όμως ως αριστερό μπακ, ένω λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ραμάο, οποίος έπαιξε ως στόπερ στο ματς Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*