Home / Ποδόσφαιρο / Εθνική Ελλάδος / Όλα καλά με Σιόβα

Όλα καλά με Σιόβα

Ο Δημήτρης Σιόβας υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει μία ελαφριά κάκωση στο κεφάλι, από το φιλικό της Εθνικής μας με την Ισλανδία.

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα. Ο “ερυθρόλευκος” στόπερ είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο φιλικό με την Ισλανδία, συνέχισε να παίζει κανονικά, αλλά κάποια στιγμή ζαλίστηκε και αναγκαστικά αποχώρησε.

Έφυγε κατευθείαν για εξετάσεις και τελικά έχει μία ελαφριά διάσειση και τίποτα περισσότερο. Για προληπτικούς λόγους δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (30/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Για το αν θα είναι διαθέσιμος για τον Πανθρακικό αυτό θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Πάντως, είναι και μία καλή ευκαιρία για τον Σίλβα να δώσει χρόνο στον Βούρο, μιας και ο Ντα Κόστα δεν υπολογίζεται (θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής).

Από εκεί και πέρα, οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης προπονήθηκαν κανονικά, ο Φουστέρ επέστρεψε στο Ρέντη και την Πέμπτη (31/3) που θα γυρίσουν όλοι οι διεθνείς, θα ξεκινήσει σε φουλ τέμπο η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (3/4).

Photo credits: ACTION IMAGES

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*