Home / Μπάσκετ / NBA / «Ψήνεται» επιστροφή Βαν Γκάντι στο Χιούστον

«Ψήνεται» επιστροφή Βαν Γκάντι στο Χιούστον

Ο γνωστός τηλεσχολιαστής του ESPN πέρασε από συνέντευξη των Ρόκετς και, μέχρι στιγμής, προκρίνεται για τη θέση μαζί με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι Ρόκετς κάνουν πρόωρες διακοπές έπειτα από μία απογοητευτική σεζόν στο ΝΒΑ. Έπρεπε να περάσουν 82 αγώνες για να “σφραγίσουν” μια θέση στα φετινά πλέι-οφ, καταβάλλοντας εν τέλει την όγδοη στην απαιτητική δυτική περιφέρεια. Έτσι, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Γουόριορς και, παρά την απουσία του Στεφ Κάρι, αποκλείστηκαν με 4-1. Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι ότι την περυσινή σεζόν, η παρέα του Τζέιμς Χάρντεν, χωρίς αρκετές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, έφτασε μέχρι τους τελικούς της Δύσης.

Εδώ και μέρες υπάρχουν πολλά σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους. Ο Τζον-Μπλερ Μπίγκερσταφ λειτούργησε ως υπηρεσιακός φέτος, κρίθηκε και τελικά θεωρήθηκε «λίγος» για να γίνει μόνιμα πρώτος. Ακόμα, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει στο νέο πρότζεκτ, στο οποίο μάλλον θα κληθεί να ηγηθεί ο Τζεφ Βαν Γκάντι. Ο νυν τηλεσχολιαστής του ESPN έχει αποσυρθεί από τους πάγκους εδώ και εννιά χρόνια. Τελευταία του δουλειά ήταν και πάλι οι Ρόκετς, όπου και έμεινε τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα, την τετραετία 2003-2007, έχοντας ρεκόρ 182-146. Το συνολικό του είναι 430-318, καθώς έχει εργαστεί την περίοδο 1995-2002 στους Νιου Γιορκ Νικς.

Στη λίστα των ιθυνόντων βρίσκονται, επίσης, ο γνωστός μας, Ντέιβιντ Μπλατ και ένας ακόμα προπονητής που κάνει τον τηλεσχολιαστή, ο Κένι Σμιθ. Σύντομα αναμένεται η τελική απόφαση.

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*