Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ψάχτηκε ζωηρά για μπακ ο Ολυμπιακός

Ψάχτηκε ζωηρά για μπακ ο Ολυμπιακός

Περί μπακ στον Ολυμπιακό… Με την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παζαριού (όπως και πριν κατεβούν τα ρολά) έγινε αρκετός λόγος για τους παίκτες, τους οποίους διαθέτουν οι Πειραιώτες για τα πλάγια της άμυνας. Και όχι άδικα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αυτήν τη στιγμή (και για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να αποκτήσουν ελεύθερο μέχρι 17/9) τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, τους Λαλά και Ανδρούτσο δεξιά, ενώ υπάρχει και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, ο οποίος παίζει και στις δύο πλευρές.

Πάντως, όπως φαίνεται οι πρωταθλητές Ελλάδος παρουσιάστηκαν αρκετά δραστήριοι το τελευταίο διάστημα ώστε να κλείσουν έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας. Άλλωστε, είναι ένα κενό το οποίο είχε εντοπίσει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο Μαρτίνς περισσότερο για δεξιά θέλει μπακ στον Ολυμπιακό, παρά για αριστερά», ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο άρθρο του στο sport-fm.gr την περασμένη Κυριακή.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κλείσει κάποιον από τους παίκτες, τους οποίους είχε στη λίστα του. Ως γνωστόν, είχε μεγάλο στόχο τον Γκιλμπέρ, αλλά ο 26χρονος Γάλλος κατέληξε στη Στρασμπούρ ως δανεικός από την Άστον Βίλα.

Ακόμη μια περίπτωση, η οποία έπαιξε για τους Πειραιώτες είναι, όπως φαίνεται του Μπούνα Σαρ. Πρόκειται για δεξιό μπακ της Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με Μέσα στη Γερμανία έγινε κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ έδειξαν ενδιαφέρον Λιλ και Μπεσίκτας για την απόκτησή του.

Εντούτοις, ο Γάλλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετς και μεταπήδησε το 2015 στη Μαρσέιγ, θέλησε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στους Βαυαρούς και απέρριψε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του.

Ο Σαρ αποκτήθηκε το περυσινό φθινόπωρο από την Μπάγερν Μονάχου και έκανε 17 συμμετοχές την περασμένη σεζόν, έχοντας και 3 ασίστ. Φέτος μετράει 17 λεπτά στο πρωτάθλημα, ένα ενενηντάλεπτο στο Κύπελλο και δύο λεπτά στο Σούπερ Καπ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*