Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χωρίς νέα κρούσματα ο ΠΑΣ, προς διεξαγωγή το παιχνίδι με Ιωνικό

Χωρίς νέα κρούσματα ο ΠΑΣ, προς διεξαγωγή το παιχνίδι με Ιωνικό

Την Τρίτη (4/1, 17:15) αναμένεται να πραγματοποιηθεί, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός για τη 16η αγωνιστική της Super League 1.

Στους δύο τελευταίους ελέγχους που διενήργησε η ομάδα των Ιωαννίνων πριν τον αγώνα (Παρασκευή και Κυριακή), τα κρούσματα κορωνοϊού ήταν λιγότερα από επτά και αφορούσαν παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί σε προληπτικούς ελέγχους στην αρχή της περασμένης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διαδικασία ελέγχων COVID-19, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αναβάλλεται σε περίπτωση που εντοπισθούν επτά ή παραπάνω νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν το ματς (αθροιστικά).

Βέβαια, αναμένεται και η ενημέρωση του Ιωνικού σχετικά με τυχόν νέα κρούσματα στις τάξεις του.

Να σημειωθεί ότι στο αυριανό παιχνίδι, λόγω των περιοριστικών μέτρων εισόδου μόνο του 10% των φιλάθλων και όχι πάνω από χίλιους, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μονάχα οι πλήρως εμβολιασμένοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:



«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι βάσει του νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου για τη διεξαγωγή των αγώνων με όριο 10%, επί της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, είναι αναγκασμένη να επιτρέψει την είσοδο στο Ε.Σ.Ι. ”οι Ζωσιμάδες” MONO στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 15.00 και παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων δε θα πραγματοποιείται, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο κατά την είσοδό σας στις εγκαταστάσεις όσο και για την παραμονή σας σε αυτές καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Τυχόν παραβάσεις θα επιφέρουν ποινές αφενός στους παραβάτες αφετέρου στην γηπεδούχο ομάδα βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*