Home / Ευρώπη / Χεζόνια: «Περήφανος που θα παίξω στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου»

Χεζόνια: «Περήφανος που θα παίξω στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάριο Χεζόνια τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «βασίλισσας»!

Ο Κροάτης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και έπλεξε το εγκώμιο της Ρεάλ, την οποία χαρακτήρισε ως την ιδανική ομάδα για εκείνον. Επιπλέον, δήλωσε πεινασμένος για την κατάκτηση τροπαίων, ενώ αναφέρθηκε και στους Γιουλ, Φερνάντεθ και Ροντρίγκεθ.

«Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παίξω στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου, είμαι περήφανος. Έχω την δυνατότητα να παλέψω για κάθε τίτλο εδώ. Επιπλέον ακολουθώ την ομάδα και υπάρχουν καλοί παίκτες με χαρακτήρα και θέληση για νίκη. Είναι το ιδανικό μέρος για εμένα αν σκεφτεί κανείς τη νοοτροπία μου και τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτης. Θέλω να πάρω κι άλλους τίτλους, για αυτό και ήρθα εδώ», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ξέρω την ομάδα καλά και το τι αρέσει στους Γιουλ, Φερνάντεθ και Ροντρίγκεθ. Είναι παίκτες που είχαν κάποιες καλές χρονιές στην Ευρώπη και το ισπανικό πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να είμαι ένας ηγέτης και να δώσω το παράδειγμα, παλέψω για όλα τα τρόπαια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριο Χεζόνια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*