Home / Άλλα Σπόρ / Χατζηπαρασίδου: «Δείξαμε το ‘μέταλλο’ που έχουμε ως ομάδα»

Χατζηπαρασίδου: «Δείξαμε το ‘μέταλλο’ που έχουμε ως ομάδα»

Η αρχηγός της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου, τόνισε πως ήταν δύσκολη η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, χαρακτήρισε «γλυκιά» την εμφάνιση στον τέταρτο τελικό, θεωρεί πως ήταν ανώτεροι ως ομάδα κι αποθέωσε τον κόσμο.

Αναλυτικά: «Τίποτα δεν είναι εύκολο αν εμείς δεν το αποδείξουμε εντός γηπέδου. Δουλεύουμε ένα ολόκληρο χρόνο για αυτή τη στιγμή, φάνηκε το “μέταλλο” που έχει η ομάδα και κατακτήσαμε τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο μας.

Κάναμε πολλές καλές εμφανίσεις φέτος, αλλά η σημερινή ήταν η πιο “γλυκιά”. Στη σειρά των τελικών η ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της και ήρθε αυτό το τρόπαιο. Ο κόσμος μας είναι ο όγδοος παίκτης μας, δίνει τρελή ώθηση στην ομάδα, δίνει δύναμη κι ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας σήμερα».

Από την πλευρά της, η Μάγδα Κεπεσίδου τόνισε πως: «Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά τη χρονιά, αλλά σίγουρα η ομάδα επηρεάστηκε από τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε. Θεωρώ ότι το “σπάσιμο” της έδρας μας στο πρώτο παιχνίδι έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ και όχι τόσο ο σημερινός αγώνας. Σήμερα δεν μας βγήκε τίποτα αν ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*