Home / Αυτοκίνητο / F1 / Χάμιλτον: «Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα, παρακαλούσα να τελειώσει ο αγώνας»

Χάμιλτον: «Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα, παρακαλούσα να τελειώσει ο αγώνας»

Η Mercedes αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τη φετινή σεζόν και δεν μπορεί να φανεί το ίδιο ανταγωνιστική σε σχέση με τις περασμένες χρονιές, μένοντας πίσω από Red Bull Racing και Scuderia Ferrari.

Ο Λιούις Χάμιλτον αντιμετώπισε ξανά προβλήματα και είχε έντονους πόνους μετά το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν, σε βαθμό που δυσκολευόταν να βγει από το μονοθέσιο. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως παρακαλούσε να τελειώσει ο αγώνας για να σταματήσουν οι πόνοι…

«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που ένιωθα, ειδικά στις ευθείες. Το μόνο που με κρατάει είναι η αδρεναλίνη και το να σφίγγω τα δόντια μου. Παρακαλούσα να τελειώσει ο αγώνας. Όταν φτιάξουμε το θέμα των αναπηδήσεων θα είμαστε στις πρώτες θέσεις. Χάνουμε μόνο από τις αναπηδήσεις πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Θα είμαι ήδη από αύριο στο εργοστάσιο. Έχουμε να κάνουμε συζητήσεις με τους μηχανικούς και να συνεχίσουμε να πιέζουμε», είπε μετά το τέλος του Γκραν Πρι.

Στη συνέχεια, ο Χάμιλτον μίλησε και στην ιστοσελίδα «racefans.net», μπαίνοντας σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες: «Πολλές φορές παραλίγο να φύγω στον τοίχο. Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο. Πρόκειται για θέμα ασφαλείας. Ο Τζόρτζ (Ράσελ) δεν είχε τις ίδιες αναπηδήσεις με εμένα. Είχα ένα πειραματικό στοιχείο στο μονοθέσιό μου και μία διαφορετική πίσω ανάρτηση. Μόνο χθες στις κατατακτήριες έχανα τρία δέκατα του δευτερολέπτου στο γύρο από τον teammate μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*