Home / Μπάσκετ / Χάμερ στο sportfm.gr: «Φανταστικός κόουτς ο Σπανούλης, μακάρι ημιτελικό με ΑΕΚ»

Χάμερ στο sportfm.gr: «Φανταστικός κόουτς ο Σπανούλης, μακάρι ημιτελικό με ΑΕΚ»

Ευτυχής που παίζει ξανά στην αγαπημένη του Ελλάδα και έτοιμος για την πρόκληση του Περιστερίου bwin στο Final 8 του Κυπέλλου δηλώνει στο sport-fm.gr ο Ίαν Χάμερ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μιλά για τον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ όπου περιμένει… εκδικητικές τάσεις από τον αντίπαλο, εκθειάζει τον Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή, ενώ μιλά για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ, στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Αναλυτικά, ο Ίαν Χάμερ μίλησε στο sport-fm.gr για:

-την επιστροφή του στην Αθήνα και την προσαρμογή του στο Περιστέρι: «Νιώθω υπέροχα. Η Αθήνα είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις και βρήκα ένα πολύ ωραίο γκρουπ παικτών, μέσα και έξω από το γήπεδο. Στη Γαλατάσαραϊ δεν έπαιζα πολύ, χρειάστηκα λίγο χρόνο για να βρω τη φόρμα μου, αλλά έχω ήδη προσαρμοστεί».

-τη συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Σπανούλη: «Είχα ακούσει και είδα πολλά για το τι παίκτης ήταν ο Σπανούλης. Όμως και σαν προπονητής είναι φανταστικός. Προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά των παικτών του και δεν τους υποχρεώνει να μπουν σε ένα σύστημα που έχει εκείνος στο μυαλό του. Έχοντας πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο ξέρει καλά τι σημασία έχουν αυτοί οι αγώνες και ξέρει να το μεταδώσει και στους παίκτες του. Απολαμβάνω τη συνεργασία μαζί του».

-τον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη: «Θα είναι δύσκολος αγώνας. Κερδίσαμε δύο φορές φέτος τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να κερδίσεις τον ίδιο αντίπαλο τρεις φορές. Σίγουρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα θέλουν να πάρουν ρεβάνς, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τον προημιτελικό».

-την πολύ καλή του εμφάνιση με την ΑΕΚ πέρσι στον ημιτελικό και το όνειρο του τίτλου φέτος: «Προφανώς θα ήθελα πολύ να φτάσω φέτος στον τελικό και να κερδίσω. Είναι αλήθεια πως πέρσι απέναντι στον Ολυμπιακό είχα κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου στον ημιτελικό Κυπέλλου. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε παρά την πολύ καλή μας προσπάθεια. Τώρα είμαι σε μια νέα ομάδα και για την ώρα σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να νικήσουμε στον προημιτελικό για να σκεφτούμε τον ημιτελικό και κατόπιν τον τελικό. Κάθε πράγμα στην ώρα του».

-το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ: «Θα ήθελα πολύ να παίξω με την ΑΕΚ. Θα ήταν σπουδαίο. Πέρασα ξεχωριστές στιγμές στην ομάδα και με τον κόσμο της, έκανα φιλίες με αρκετούς ανθρώπους της και απόλαυσα τους μήνες που πέρασα εκεί. Θα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα να αντιμετωπίσω την ΑΕΚ στα ημιτελικά. Όμως, και πάλι, πλέον είμαι σε μια άλλη ομάδα και προέχει ο προημιτελικός με τον ΠΑΟΚ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*