Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φουλάρει για επιθετικό ο ΠΑΣ, σήμερα η μαγνητική του Κόντε

Φουλάρει για επιθετικό ο ΠΑΣ, σήμερα η μαγνητική του Κόντε

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Πέδρο Κόντε μετά τον τραυματισμό του στην προχθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός επιθετικός σχεδόν έναν χρόνο από τον προηγούμενο σοβαρό τραυματισμό του, είδε την ατυχία να του χτυπάει ξανά την πόρτα με τις πληροφορίες πως έχει υποστεί εκ νέου ρήξη χιαστού αλλά αυτή τη φορά στο αριστερό πόδι.

Όπως είναι φυσικό, όλοι στην ομάδα βρίσκονται στο πλευρό του παίκτη, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει την κακοδαιμονία που τον συνοδεύει τα τελευταία δύο χρόνια.

Σήμερα, πιθανότατα το μεσημέρι, ο Κόντε θα μεταβεί σε ιατρικό κέντρο, όπου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να υπάρχει μία σαφής εικόνα για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Χριστοβασίλης και Στάικος έχουν αρχίσει την αναζήτηση για έναν έμπειρο επιθετικό που θα αναπληρώσει το κενό του Ισπανού άσου.

Σε ό,τι αφορά τον Ζερόμ Πριόρ, τη γλύτωσε με μία διάσειση και θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*