Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φιλική νίκη για τον Αστέρα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μεταξά

Φιλική νίκη για τον Αστέρα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μεταξά

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η θητεία του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα! Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ελληνογερμανού τεχνικού, οι Αρκάδες επικράτησαν 2-1 της Βικτόρια Κολωνίας στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε να παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, για την ομάδα του, ενώ στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Πίτσου, Αντζουλάς, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Μπαράλες και οι νεαροί τερματοφύλακες Σγουρής, Γραμματικάκης.

Στα του φιλικού, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Κανελλόπουλο μετά από εκτέλεση φάουλ του Σονί, με την γερμανική ομάδα να ισοφαρίζει στο 38′ με τον Φίλιπ σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αρκάδες μπήκαν φουριόζοι, είχαν τον έλεγχο και απειλούσαν διαρκώς. Έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα που δεν επέτρεψε στους Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Τιλίκα, Χριστόπουλο να σκοράρουν, ενώ είχε και μια τριπλή επέμβαση σε σουτ των τριών πρώτων.

Τελικά, ο Αλί Μπαμπά στο στο 78′ έδωσε τη λύση στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πήρε τη νίκη επί της Βικτόρια Κολωνίας με 2-1.

Αστέρας (α’ ημίχρονο): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καστάνιο, Κανελλόπουλος, Μουνάφο, Σίτο, Γκαρντάφσκι, Ριέρα, Σονί.

Αστέρας (β’ ημίχρονο): Ν. Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος, Ιγκλέσιας (80′ Σανταφέ), Στάνκο, Αλί Μπαμπά, Τιλίκα, Καπίγια (77′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπενίτο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*