Home / Ευρώπη / Φαλ: «Δεν ανησυχώ που πήρε γαλλικό διαβατήριο ο Εμπίντ»

Φαλ: «Δεν ανησυχώ που πήρε γαλλικό διαβατήριο ο Εμπίντ»

Μία δυνατή επίδειξη… Fairplay έκανε ο Μουσταφά Φαλ, με αφορμή την απόκτηση του γαλλικού διαβατηρίου από τον Ζοέλ Εμπίντ.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον… νόμο του αθλητισμού, καθώς όπως είπε πρέπει να παίζουν πάντα οι καλύτεροι, ενώ δήλωσε πως ο ψηλός των Σίξερς θα βοηθούσε σημαντικά τους «τρικολόρ».

«Δεν είμαι από τους τύπους που προβάλουν τον εαυτό τους, γι’ αυτό προς το παρόν δεν ανησυχώ. Εάν έχεις τη δυνατότητα να τον πάρεις, τότε μπορεί να τον χρησιμοποιήσεις. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να παίζει σαν MVP του ΝΒΑ, σε κάθε ματς. Θα ήταν κάτι σημαντικό να παίζει στο πλάι του Ρούντι Γκομπέρ, από την στιγμή που στον Βενσάν Κολέ αρέσουν τα ψηλά σχήματα. Μπορεί να παίζει με δύο “5άρια” ταυτόχρονα. Επίσης, ο Εμπίντ μπορεί να σουτάρει καλά από την περιφέρεια, οπότε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στο “4”», δήλωσε αρχικά στο RMC Sport ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε:

«Φυσικά είναι κάτι που με αφορά. Από τη μία, είναι το θέμα της ηθικής και θα ήταν ένα πρόβλημα, καθώς δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Ωστόσο, από την άλλη οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να παίζουμε με βάση αυτούς. Είναι δύσκολο να έχουμε μία απόλυτη γνώμη. Εάν έρθει, θα πρέπει να το δεχτούμε. Αυτός είναι ο… νόμος του αθλητισμού: Εάν κάποιος είναι καλύτερος από σένα, τότε παίζει εκείνος, είναι απλό…».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*