Home / Αυτοκίνητο / F1 / Φέτελ για Αλόνσο: «Υπάρχει σεβασμός, ποτέ δεν γνωριστήκαμε πραγματικά»

Φέτελ για Αλόνσο: «Υπάρχει σεβασμός, ποτέ δεν γνωριστήκαμε πραγματικά»

Για τον επί χρόνια αντίπαλο του στη Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε πρόσφατο podcast.

Ο Γερμανός δήλωσε πως πρόκειται για έναν από τους πιο σκληρούς οδηγούς που είχε να αντιμετωπίσει, ενώ, τόνισε πως τον θαυμάζει και τον σέβεται. Παρ’ όλο που μπορεί να τον «σκιαγραφήσει» ως πιλότο, τόνισε πως σαν άνθρωπο δεν τον ξέρει και δεν μπόρεσαν ποτέ να χτίσουν χημεία και να κάνουν παρέα εκτός πίστας.

«Τον θαυμάζω ως ανταγωνιστή. Ήταν ένας από τους πιο σκληρούς οδηγούς, ειδικά στα δύο πρώτα χρόνια που ήμασταν αντίπαλοι. Είχαμε πολύ μεγάλες μάχες για πρωτάθλημα το 2010 και το 2012. Είναι πιθανότατα από τις αγαπημένες μου εμπειρίες και αναμνήσεις. Η ένταση το πρωί πριν από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 ήταν το κάτι άλλο. Είχα τεράστια ένταση, πιστεύω και οι δυο μας είχαμε τεράστιο άγχος», είπε ο Φέτελ.

«Θεωρώ τον Φερνάντο έναν σπουδαίο οδηγό. Έχει φοβερό φυσικό ταλέντο, τρομερή αποφασιστικότητα, έντονο αγωνιστικό ένστικτο και όλα αυτά δεν τα έχει χάσει. Είναι εμφανές πως λατρεύει να αγωνίζεται. Είναι παθιασμένος. Ως άνθρωπο όμως, δεν τον γνωρίζω. Δεν θα έλεγα πως δεν θα τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας, πιστεύω σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Ποτέ όμως δεν έτυχε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο, να χτίσουμε χημεία, να περνάμε χρόνο μαζί και να μιλάμε για θέματα εκτός αγώνων», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*