Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Υπογράφει ο Γέφτιτς, «παράθυρο» για έξτρα προσθήκη αλλά και αποχωρήσεις

Υπογράφει ο Γέφτιτς, «παράθυρο» για έξτρα προσθήκη αλλά και αποχωρήσεις

Τα διαδικαστικά απομένουν για να αποκτήσει η ΑΕΚ και τον Ντάρκο Γέφτιτς. Το deal είναι δεμένο από όλες τις πλευρές, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός πέρασε χθες τα ιατρικά τεστ και σήμερα θα υπογράψει ερχόμενος δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν.

Οι απολαβές του δεν θα ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ η «Ένωση» διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του που είναι στα μέτρα της. Μάλιστα ο παίκτης έρχεται από φουλ σεζόν στη Ρωσία και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σε αντίθεση με τον Στίβεν Τσούμπερ που λογικά θα έρθει στην Αθήνα την επόμενη Πέμπτη, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Ελβετίας.

Από την ΑΕΚ διαρρεόταν χθες πως δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη και δεν επιβεβαιώνονταν οι φήμες για τον Αργεντινό αριστερό μπακ, Φράνκο Φεράρι, που παίζει στο Βόλο. Πάντως μέχρι να τελειώσει απόψε η μεταγραφική περίοδος, ας αφήσουμε ένα «παράθυρο» για έξτρα προσθήκη, με τη θέση του αριστερού μπακ να δείχνει αυτή στην οποία υπάρχει περισσότερη ανάγκη ενίσχυσης για τους «κιτρινόμαυρους».

Μέσα στη μέρα θα υπάρχουν εξελίξεις και για πιθανές επιπλέον αποχωρήσεις, πέραν του Χρήστου Αλμπάνη που πηγαίνει δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν ψήνεται να πάει σε ομάδα της Δανίας που έχει ενδιαφερθεί, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τελικά να αποχωρήσει, ενώ φήμες κάνουν λόγο για κινητικότητα για πιθανή παραχώρηση κάποιων εκ των Στράτου Σβάρνα ή/και Γεβγέν Σάκχοφ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*