Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Τσορμπατζόγλου: «Χάμες και Ολυμπιακός δείχνουν στον ΠΑΟΚ τι του λείπει σε παιχνίδια όπως με τον ΟΦΗ»

Τσορμπατζόγλου: «Χάμες και Ολυμπιακός δείχνουν στον ΠΑΟΚ τι του λείπει σε παιχνίδια όπως με τον ΟΦΗ»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει φέτος να μην έχει το εύκολο γκολ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας το 0-0 του «δικεφάλου του Βορρά» με τον ΟΦΗ.

Αρχικά, είπε: «Είναι από αυτά τα παιχνίδια, που αδικούμε την άλλη ομάδα, που παίζει με τη μεγάλη. Σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν είχε απέναντί του μια ομάδα από το δεύτερο μισό και κάτω του βαθμολογικού πίνακα, αλλά μια πολύ καλύτερη ομάδα. Δεν είμαι απόλυτος ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τους βαθμούς σήμερα. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλά στημένος και διαβασμένος. Άδικο να μην το πιστώσουμε στους παίκτες και τον προπονητή του».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα του εύκολου γκολ: «Στο άσχετο, χωρίς να ερωτηθεί, ο Λουτσέσκου είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι ”είναι κρίμα να μην έχουμε το εύκολο γκολ”. Το γκολ, δηλαδή, που δεν χρειάζεται η ομάδα να μπει με την μπάλα στα δίχτυα. Τύπου Χάμες, που σουτάρει και κανείς δεν καταλαβαίνει πώς μπαίνει το γκολ. Ο Ολυμπιακός, όμως, με την ποιότητα των παικτών του, δείχνει στον ΠΑΟΚ τι του λείπει σε παιχνίδια όπως το αποψινό».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «αν ο ΠΑΟΚ λέει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, στη Λεωφόρο, την άλλη εβδομάδα, δεν του αρκεί η ισοπαλία. Θέλει μόνο νίκη με Παναθηναϊκό».

Ακούστε το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*