Home / Tennis / Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του ο Στέφανος!

Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς: Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του ο Στέφανος!

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open (29/01, 10:30 – LIVE από sport-fm.gr & τηλεοπτικά από το Eurosport).

Οι δύο παίκτες βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, έφτασαν με κεκτημένη ταχύτητα στην τελευταία μάχη της διοργάνωσης, είναι αήττητοι μέσα στο 2023 (11-0 ο Τζόκοβιτς, 10-0 ο Τσιτσιπάς) και διεκδικούν δύο στόχους: Τον πρώτο μεγάλο τίτλο της χρονιάς και την αναρρίχηση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας διεκδικεί το Νο1 με αξιώσεις, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ο μεγάλος του στόχος. Προφανώς, το κίνητρο είναι μεγάλο για αυτόν, αφού θα εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής για κάθε τενίστα. Πόσω μάλλον, όταν απέναντί του έχει τον άνθρωπο που έχει περάσει 373 εβδομάδες στην κορυφή -αριθμός ρεκόρ. Ο Σέρβος θέλει να επιστρέψει στη θέση που –θεωρεί ότι- του ανήκει και να… μείνει σε αυτήν.

Ο σημερινός τελικός θα μείνει στην ιστορία και για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπάρχει μεταξύ τους. Τα έντεκα χρόνια που χωρίζουν τον 35χρονο Νόλε από τον 24χρονο Στέφανο είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει σε τελικό Αυστραλιανού open.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*